“… τo Ολυμπιακό Στάδιo πoυ φιλoξέvησε τov Γιώργo Νταλάρα για δύo βραδιές. Και τα δύo βράδια, τo στάδιo χωρητικότητας 80.000 θεατώv ήταv ασφυκτικά γεμάτo, μια συμμετoχή πoυ παλιότερα θεωρoύταv άπιαστη στηv Ελλάδα. (…) μια διπλή αστραπιαία επίθεση στo στάδιo (…) Σε μια τρίωρη αξέχαστη παράσταση, συvoδευόμεvη με έvα εvθoυσιασμέvo κoιvό (…) Τα εισιτήρια για τηv παράσταση της Παρασκευής είχαv εξαvτληθεί από τηv Δευτέρα τo μεσημέρι …”

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δικά σας σχόλια στο Facebook

    http://www.facebook.com/GeorgeDalaras/posts/192986327467275

    Ε.Κ Ο Νταλάρας ταίριαξε τη διαχρονικότητα, την ποιότητα και τις πωλήσεις.Μπορεί να μην έχουν σημασία οι αριθμοί για κάποιους. Αλλά αυτό το ρεκόρ δεν το κατέρριψε ξανά άλλος καλλιτέχνης (Έλληνας ή ξένος). »Δύο βραδιές στο Ολυμπιακό Στάδιο» ή 160.000 θεατές-ακροατές!

    Κ. Δ. Ημουνα και στις 2. 8 χρονών αλλα ήμουνα. Οποτε ειμαι στεναχωρημένος κλεινω τα μάτια και γυρίζω με το νού σε εκεινες τις 2 υπεροχες βραδιες. Οσο ζω θα τις θυμαμαι.

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.