Νέα μουσική πρόταση στη πόλη μας

 

Μια σειρά από ποιοτικές μουσικές βραδιές προγραμματίζονται να αρχίσουν τον Ιανουάριο σε ένα καινούργιο χώρο  που αποκτά η πόλη μας στον Χαρουπόμυλο.

Μια μπουάτ  με ζεστή ατμόσφαιρα  η οποία θα διαμορφώνεται ανάλογα για να υποδέχεται  καταξιωμένους καλλιτέχνες  όπως  ο Γιώργος Νταλάρας, ο  Διονύσης Σαββόπουλος,   η Άλκηστη  Πρωτοψάλτη,  Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μαργαρίτα Ζορμπαλά, ο Στέφανος Κορκολής και άλλοι πολλοί σπουδαίοι  καλλιτέχνες.

Αρχή   κάνει ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος  θα παρουσιάσει  την καινούργια του δουλειά κάτω από το τίτλο «Τι θα πεI έτσι είναι»  Είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά στη Κύπρο σ’ ένα χώρο που συνδυάζει την τέχνη με τη ψυχαγωγία.  Το πρόγραμμα αυτό παρουσίασε ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης στο “Gazarte” στην Αθήνα με  τεράστια επιτυχία.  Μαζί του θα είναι ο Νίκος Αντύπας  γνωστός ντράμερ και συνθέτης  μεγάλων επιτυχιών και τώρα υπογράφει την νέα δισκογραφική δουλειά του  Γιώργου Νταλάρα . Επί σκηνής και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία συμμετέχει και στο δίσκο με το τραγούδι «Κόψε» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Γιώργος Νταλάρας – Νίκος Αντύπας, μια συνεργασία που αναμενόταν εδώ και καιρό, με μια διαφορετική μουσική προσέγγιση και με εξαιρετικά ενδιαφέρον μουσικά αποτέλεσμα στο οποίο συναινούν οι πρώτες μουσικές ακροάσεις.

Στο  πρόγραμμα  διάρκειας τριών ωρών, ο Γιώργος Νταλάρα  υπόσχεται  να ερμηνεύσει  εκτός  από τη καινούργια του δουλειά και  τις μεγάλες του επιτυχίες  με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.   Οι μουσικές βραδιές με τον Γιώργο Νταλάρα θα πραγματοποιηθούν στις   18  & 19  Ιανουαρίου  στις 22:00.

 

Προκρατήσεις  από το Ταμείο της Οδού Ειρήνης  158
Τηλ.:  25 37 28 55  & 77 77 70 40
H είσοδος με το πρώτο ποτό  είναι  €50.

 

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.