Στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ», γνωστοί κωμικοί στέλνουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό.

Στη νέα σειρά από σποτάκια με τίτλο «Δεν είμαι ρατσιστής αλλά…», ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στρέφει τον φακό του σε μικρές στιγμές της καθημερινότητάς μας καλώντας μας να αναρωτηθούμε για τις στάσεις και συμπεριφορές μας.

Δείτε το εδώ:http://www.unhcr.gr/1againstracism/christoforos-zaralikos-den-ime-ratsistis-alla/?doing_wp_cron=1410513242.5533120632171630859375

Σενάριο: Χριστόφορος Ζαραλίκος

Πρωταγωνιστές: Χριστόφορος Ζαραλίκος, Στέφανος Μουαγκιέ

Σκηνοθεσία: Στέφανος Παπαδόπουλος
1η Κάμερα: Γιάννης Αυγερόπουλος
2η Κάμερα/Ήχος: Γιάννης Χλεμπάκος
Κοστούμια: Κυριακή Γραμματικοπούλου
Μακιγιάζ: Κατερίνα Τσομπάνογλου
Φωτογραφίες: Χρήστος Τόλης
Μοντάζ: SPAfilms.gr

 

Ευχαριστούμε θερμά τη Δ/ση Εμπορικής Αξιοποίησης του ΟΣΥ για την παροχή αστικού λεωφορείου και οδηγού καθώς και όλους τους «επιβάτες» που συμμετείχαν εθελοντικά για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων.

 

 

 

Ο ηθοποιός, stand up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός Χριστόφορος Ζαραλίκος στέλνει άλλο ένα μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό μέσω του http://www.unhcr.gr/1againstracism/στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ». Δείτε το δεύτερο σποτάκι:
Πρωταγωνιστές: Χριστόφορος Ζαραλίκος, Στέφανος Μουαγκιέ, Σπύρος Γραμμένος
Σκηνοθεσία: Στέφανος Παπαδόπουλος
1η Κάμερα: Γιάννης Αυγερόπουλος
2η Κάμερα/Ήχος: Γιάννης Χλεμπάκος
Μοντάζ: SPAfilms.grΕυχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ» για τη διάθεση του γηπέδου του, τη Sportswind για τις αθλητικές μπλούζες καθώς και όλους τους συντελεστές και «οπαδούς» που συμμετείχαν εθελοντικά, για την πολύτιμη συμβολή τους στα γυρίσματα.

(Δείτε ξανά το πρώτο σποτάκι της σειράς «Δεν είμαι ρατσιστής αλλά…» [Λεωφορείο])

 http://www.unhcr.gr/1againstracism/christoforos-zaralikos-den-ime-ratsistis-alla/?doing_wp_cron=1410513242.5533120632171630859375

 

Ο ηθοποιός, stand up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός Χριστόφορος Ζαραλίκος στέλνει άλλο ένα μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό μέσω του www.1againstracism.gr στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ». Δείτε το δεύτερο σποτάκι:

Πρωταγωνιστές: Χριστόφορος Ζαραλίκος, Στέφανος Μουαγκιέ, Σπύρος Γραμμένος
Σκηνοθεσία: Στέφανος Παπαδόπουλος
1η Κάμερα: Γιάννης Αυγερόπουλος
2η Κάμερα/Ήχος: Γιάννης Χλεμπάκος
Μοντάζ: SPAfilms.gr

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ» για τη διάθεση του γηπέδου του, τη Sportswind για τις αθλητικές μπλούζες καθώς και όλους τους συντελεστές και «οπαδούς» που συμμετείχαν εθελοντικά, για την πολύτιμη συμβολή τους στα γυρίσματα.

(Δείτε ξανά το πρώτο σποτάκι της σειράς «Δεν είμαι ρατσιστής αλλά…»

http://www.unhcr.gr/1againstracism/christoforos-zaralikos-den-ime-ratsistis-alla/?doing_wp_cron=1410513242.5533120632171630859375 )

2 ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.