Στις 24 Απριλίου

«Λεμεσός – Αλληλεγγύη»:

Νέα μεγάλη συναυλία συμπαράστασης με πολλούς καλλιτέχνες

Η Λεμεσός ενώνεται και διοργανώνει συναυλία για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου, στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου Λεμεσού, από τις 5μ.μ μέχρι τα μεσάνυχτα. Οι καλλιτέχνες δηλώνουν ΠΑΡΟΝΤΕΣ, μαζί με την Εκκλησία, τις Τοπικές και άλλες Αρχές, οργανωμένα σύνολα και άτομα, ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στέλνουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης σε όλο τον κόσμο.

Ελάτε να ενωθούμε … ελάτε να προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Εθελοντικές Οργανώσεις ώστε να καταλήξουν στους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Μπορούν να προσφερθούν τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο, παιδικές πάνες και πάνες για ενήλικες, παιδικές τροφές, καθαριστικά και είδη προσωπική υγιεινής.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: Αλέξια, Γιώργος Αντρέου, Λένα Αλκαίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Βάσος Αργυρίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Χρυσάνθη Αθανασίου, Στέλλα Γεωργιάδου, Γλυκερία, Δώρος Δημοσθένους, Ευριδίκη, Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Κωνσταντίνος Ζορπάς, Μαρία Θεοδώτου, Σάββας Ισοβίτης & Στέλιος Στυλιανού, Κατερίνα Κούκα, Elena Kozar, Στέλιος Κωσταντάς, Κωνσταντίνα, Αλέξης Λεωνίδου, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Πουργουρίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Lucio Savva & Gregory Kerian, Έλενα Σολέα & Όλγα Βενετσιάνου, Γιώργος Σταματάρης, Αγγελίνα Σωτηρίου, Χρυσόστομος Φυλακτού, Μιχάλης Χ”Γιάννης, Κώστας Χ”Χριστοδούλου, Δανάη Χρίστου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Τα μουσικά σχήματα: Ακουστικοί Επιβάτες, Αντάμα, Μέθεξις, Perro Negro, Σκιάχτρα. Οι παιδικές χορωδίες: Διάσταση, Επιλογή, Παπαδάκειου Δημοτικου Ωδείου Λεμεσού, η ομάδα κρουστών Batukinio και η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.