Με την φράση «Δείτε την κατάντια μιας μάνας που βάζει τα παιδιά της να χειροκροτούν τον Νταλάρα!!!» και την ερώτηση που ακολουθεί »Είναι βολεμένοι;» το video που ανέβηκε στο youtube(http://www.youtube.com/watch?v=BMKFXAy9B7w&list=UUeLMu8CWMMMp7n09C0o5YXw&index=2&feature=plcp), αποτελεί μια εγκληματική πράξη η οποία σε κανένα πολιτισμένο κοινωνικό σύστημα δεν μπορεί να είναι αποδεκτή.

Ο Νταλάρας είναι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει αναλάβει τις ευθύνες της παρουσίας του και αποδέχεται τις συνέπειες των πράξεων ή των παραλήψεων του, κάτι που τον έκανε αποδεχόμενος την άποψη των αγανακτισμένων με την απόφαση του να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν τις συναυλίες αυτές. Η ενοχοποίηση όμως της μάνας αυτής και των παιδιών της, σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής τρομοκρατίας και προπηλακισμού της κοινωνίας από αυτόκλητους σωτήρες και αγανακτισμένους κουκουλοφόρους χωρίς ταυτότητα.

μέσω Ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία στην συναυλία του Νταλάρα στη Δάφνη | Πολιτικοί, Πολιτική Επικοινωνία, Politicsonline.gr.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αν είναι δυνατόν.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην Ελλάδα μου, μπορεί κάποιος να ανέβασε ένα τέτοιο video. Είναι ευτύχημα ,πρέπει να πεί κάποιος σε όλους αυτούς ,να τραγουδούν παιδιά αυτής της ηλικίας τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα και όχι άλλα δήθεν άσματα χωρίς ουσία. Είναι προς τιμήν τους που ήταν από την πλευρά αυτών που χειροκροτούσαν και όχι αυτών που χυδαιότατα πέταγαν αντίκειμενα. Είμαι 27 χρονών και ακούω τη μελωδική φωνή του Νταλάρα στο σπίτι μου απο όταν γεννήθηκα.Με τα τραγούδια του πόνεσα, αγάπησα και πολλές φορες προβληματίστικα. Ήμουν στη συναυλία και θα είμαι και στις επόμενες…και ίσως μέσα από το τραγούδι και το χειροκρότημα καλύψουμε όλους αυτούς που θέλουν μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι η Ελλάδα μας έχει ίστορια και πολιτισμό. Γίώργο συνέχισε όσο μπορείς να τραγουδάς γιατί είσαι φάρμακο στις ψυχές μας. Σ’αγαπαμε!!!!

 2. ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΕΓΕΝΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

  ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗ ΒΙΑ
  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΄΄ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ…΄΄

  ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗ ΒΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΣ.

  Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΒΙΑ.

  ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

  ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ.

  Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ.

  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΛΑΡΑ.

  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

  ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΙΟΓΛΟΥ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.