Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Νταλάρας παίρνει τους δρόμους, αφουγκράζεται τη δύοκολη καθημερινότητα των πολιτών και δίνει συναυλίες στις άκρες της Αθήνας και του Πειραιά, παρέα με τους ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά και τα βγάζουν δύσκολα πέρα, με σκοπό να αφυπνίσει τις το πικές αρχές.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η επιθυμία του κορυφαίου τραγουδιστή ήταν να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντή ρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίω ση τους πιο αβέβαιη από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Με ελεύθερη είσοδο σε ειδικά σημείο και με ένα κάλεσμα στον καθέναν, με τη δική του προαίρεση, θέλει να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προνοι ακό σκοπό, τον οποίο η ίδια η τοπική κοινωνία θα απο φασίσει.

Αυτή η πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνη ση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.

Αυτό άλλωστε τονίζεται από τους διοργανωτές των συναυλιών: Το ελληνικό τραγούδι στάθηκε πάντα δί πλα στους Ελληνες και στις πιο δύσκολες στιγμές τους.

Ετσι μπορεί να κάνει και σήμερα ξορκίζοντας την παραλυτική επίδραση του φόβου, της απομόνω σης και της κοινωνικής αποξένωσης . Οι πρώτες συναυλίες έχουν προγραμματιστεί για: Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Νέο Ηράκλειο, 29 Φεβρουαρίου στη Νίκαια του Ρέντη, 5 Μαρτίου στο Ιλιον, 10 Μαρτί ου στη Δάφνη, 17 Μαρτίου στην Ηλιούπολη και 24 Μαρτίου στην Καλλιθέα. ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.