Είσοδος ελεύθερη από το Γιώργο Νταλάρα

Είσοδος ελεύθερη είναι ο τίτλος των συναυλιών που θα δώσει ο Γιώργος Νταλάρας σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.

Και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με ένα κάλεσμα στον καθένα, με τη δική του προαίρεση, σε ειδικά σημεία, να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προνοιακό σκοπό, που η ίδια η τοπική κοινωνία θα αποφασίσει.

Πρώτος σταθμός είναι το Κλειστό Γήπεδο Ηρακλείου Αττικής στο Νέο Ηράκλειο στις 25 2.

Ακολουθούν η Νίκαια του Ρέντη (Κλειστό Γήπεδο Ό Πλάτων 29 2), το Ίλιον (Κλειστό Γυμναστήριο ΓΚακαούρης 5 3), η Δάφνη (Κλειστό Γυμναστήριο Μιχάλη Μουρούτσου 10 3), η Ηλιούπολη (Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης 17 3) και η Καλλιθέα (Δημοτικό Γυμναστήριο Έσπερος 24 3).

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία όπως αναφέρεται είναι μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας .

Τον Γιώργο Νταλάρα συνοδεύει 11 μελής ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαιρετικούς σολίστες. Μαζί του οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχρι στούδης (πιάνο), Γιώργος Μάτσι κας (μπουζούκι), Δημήτρης Κω στόπουλος (πλήκτρα), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Γιώργος Μαρινάκης (βιόλι), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Ντάσσο Κούρτι (ακορντεόν), Ανδρέας Παπάς (κρουστά), Πέτρος Κούρτης (τύμπανα).

Ώρα έναρξης όλων των συναυλιών: 19:30.

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν ειδικές προσκλήσεις ή κρατημένες θέσεις και η χωρητικότητα των αιθουσών εξαντλείται με βάση τον χρόνο προσέλευσης του κοινού.

A.B.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.