Είναι ίσως η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ένας τραγουδιστής της δυναμικής του Γιώργου Νταλάρα αποφασίζει να δώσει σειρά συναυλιών με δωρεάν είσοδο για το κοινό!

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία, μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης, με το ελληνικό τραγούδι να δίνει και πάλι το δικό του παρών σε αυτόν το δύσκολο και απειλητικό καιρό που ζούμε. Οι συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα αναμένεται να δοθούν το προσεχές διάστημα σε γειτονιές της Αθήνας (Αιγάλεω, Περιστέρι, Νίκαια, Ρέντης, Καλλιθέα, Δάφνη, Καισαριανή, Υμηττός, Ηλιούπολη), με τον τραγουδιστή να συνοδεύεται από μια 1 1 μελή ορχήστρα εξαίρετων μουσικών, ενώ οι χώροι που έχουν επιλεγεί είναι μικρά και μεγάλα γυμναστήρια των παραπάνω περιοχών της Αττικής.

Πυρήνας αυτής της ιδέας είναι η ανάγκη του Γιώργου Νταλάρα να βρεθεί κοντά στους ανέργους, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση και σε ανθρώπους που η ζωή τους καθημερινά γίνεται ολοένα και δυσκολότερη.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.