Ένα φαινόμενο κατάχρησης που στη χώρα μας έχει μεταμορφωθεί σε σύστημα δημοκρατίας των μειοψηφιών, είτε αυτές αντιπροσωπεύουν δίκαιες διεκδικήσεις, συντεχνίες ή ακόμα και φέουδα κοτζαμπάσηδων. Και ενώ αυτό το είχαμε προοδευτικά ενσωματώσει, αποδεχόμενοι τον παραλογισμό και την κατάχρηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων μας, η ανωνυμία και η ατιμωρησία του διαδικτύου εξέθρεψε μια νέα τάξη δυναμικών μειοψηφιών, συνέχεια των μπαχαλάκηδων οι οποίοι στοχεύουν στην συλλογικότητα της σκέψης μας. Και αναφέρομαι στους πολίτες δημοσιογράφους οι οποίοι με την αρχή «Έχουμε το δικαίωμα να καταχρόμαστε τον δημόσιο λόγο και τη συναίνεση των αναγνωστών μας, επειδή εμείς είμαστε καλύτεροι» επιβάλουν τις φασιστικές τους νοοτροπίες με την προβιά των φαινομενικά δίκαιων σκέψεων τους.

μέσω Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Ο φασισμός της κατάχρησης του διαδικτυακού λόγου.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.