ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες φετινές χειμερινές τους εμφανίσεις στην «Ακτή της Οδού Πειραιώς» στην Αθήνα, ο Γιώργος Νταλάρας & ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ξανασυναντιόνται στην Δ.Ε.Θ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017  σε ένα πρόγραμμα κατά την διάρκεια του οποίου θα παιχτούν οι διασκευές τους, τα καινούργια τους  τραγούδια, τα απρόβλεπτα και θα ακουστούν οι κοινές ερμηνείες τους που αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό  του προγράμματος.

Μια καλλιτεχνική συνεργασία που παραπέμπει σε βραδιές διανθισμένες με τα πιο κλασσικά κι αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών του Ελληνικού τραγουδιού.

Το μαζί επί σκηνής για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιώργο Νταλάρα ήταν  πολυαναμενόμενο αν σκεφτούμε πως η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν 30 χρόνια με τη “ΣΚΟΝΗ” και συνεχίστηκε με φιλία και αγάπη δίνοντας μας κλασσικά τραγούδια όπως το “ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ BLUES” και “Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ”.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή συνεργασία με δύο απαράμιλλους καλλιτέχνες που ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι.

 

 

 

Οργάνωση παραγωγής : “Encore Events”  &   “MetroLive Productions”

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.