«Δύο πιάνα μία φωνή» 

 Γιώργος  Ανδρέου – Βάσος  Αργυρίδης

 Γιώργος Νταλάρας

Μια από τις ωραιότερες και σημαντικότερες στιγμές του πολιτιστικού μας χειμώνα θα είναι σίγουρα η συναυλία – ρεσιτάλ που θα κάνει ο Γιώργος Νταλάρας με τους δύο  καταξιωμένους   πιανίστες –  συνθέτες, το Γιώργο Ανδρέου και Βάσο Αργυρίδη.

Ο Γιώργος Νταλάρας αυτή τη φορά όπως δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ ξανά στη Κύπρο!  Αν και η Κύπρος είναι πάντα συνδεδεμένη με το Γιώργο Νταλάρα ειδικά στο καλλιτεχνικό τομέα,  αυτό το ρεσιτάλ  που θα δώσει ο μεγάλος καλλιτέχνης θα είναι το πρώτο στο είδος του για το νησί μας!  Θα είναι ένα ρεσιτάλ λιτό, ενός μεγάλου καλλιτέχνη που αυτή τη φορά θα σταθεί ηλεκτρονικά απογυμνωμένος με μοναδικό μουσικό στήριγμα το πιάνο και τη τεράστια  δύναμη της μοναδικής φωνής του!  Θα ερμηνεύσει τραγούδια που ο ίδιος επέλεξε μαζί με τους δύο συνεργάτες, φίλους συνθέτες, οι οποίοι θα τον συνοδέψουν στο πιάνο, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Βάσος Αργυρίδης.

Όταν ο Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε στην Ελλάδα, στη μπουάτ «Σείριος» για  πρώτη φορά τη συναυλία ρεσιτάλ, με τη συνοδεία μιάς κιθάρας και ενός κοντραμπάσου,  εντυπωσίασε το κοινό.  Ήταν βέβαια μια ιστορική  στιγμή της ελληνικής μουσικής  η συνύπαρξη του Γιώργου Νταλάρα  με το Μάνο Χατζιδάκι όταν παρουσίασαν  τη παράσταση – συναυλία κάτω από το τίτλο «Το  Ελληνικό πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα».

Περιμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερη ανυπομονησία να απολαύσουμε ένα ρεσιτάλ  τρυφερό, ένα ρεσιτάλ μελωδικό με μια τεράστια λιτή φωνή από ένα σεμνό γίγαντα της ελληνικής μουσικής!

 

Οι συναυλίες θα γίνουν

Στη  Λεμεσό,  θέατρο ΡΙΑΛΤΟ, Παρασκευή   13  Δεκεμβρίου

Στη Λευκωσία, θέατρο Δήμου Στροβόλου,   14  Δεκεμβρίου

Στη Λάρνακα, θέατρο Δήμου Λάρνακας,      16 Δεκεμβρίου

Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 20:30.

Χορηγός η Ελληνική Τράπεζα

Χορηγοί επικοινωνίας:   Καθημερινή – Κανάλι  ΕΞΙ

 

Ήδη άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων

Στη Λεμεσό από το ταμείο του θεάτρου και για τις παραστάσεις της Λευκωσίας και Λάρνακας εισιτήρια προπωλούνται από όλα τα καταστήματα της ACS couriers  και ηλεκτρονικά  στο www.tickethour.com.cy

Πληροφορίες στο 77 77 70 40

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.