ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Τα τραγούδια είναι στο δρόμο”

To Κανάλι 6 γιορτάζει και παρουσιάζει μία συναυλία με τους

ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ  – ΜΙΛΤΟ  ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
την ορχήστρα ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Για ενίσχυση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΩΝ

dalaraspaschalides-f-poster-detailed-jpg

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ   ΛΕΜΕΣΟΥ

 

Το μεγάλο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε  στο τόπο μας στις 23 και 25 Σεπτεμβρίου – θέατρο  στης Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία  και στο Κηποθέατρο Λεμεσού.   Ο Γιώργος Νταλάρας  και ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης  μαζί με την περίφημη ορχήστρα   Εστουδιαντίνα  υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη  θα ερμηνεύσουν εκτός από τραγούδια της δισκογραφίας τους και άλλα αγαπημένα  που αναδεικνύουν την αξία του λόγου και της μουσικής και με τα θέματά τους περιγράφουν μικρές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων.
Τραγούδια όμορφα, με φως και χρώματα κάθε εποχής, που καταφέρνουν όχι μόνο να φέρνουν χαρά και συγκίνηση, αλλά γίνονται για τους ακροατές έκφραση και πηγή από όπου αντλούν μυστική δύναμη. Τραγούδια που ζουν καθημερινά στο δρόμο μαζί τους και τους συντροφεύουν στα καλά και στα δύσκολα.

Σημαντικότατος είναι ο ρόλος της Εστουδιαντίνας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, μιας σπουδαίας πλατιάς ορχήστρας με συμμετοχή σε σπουδαία φεστιβάλ, η οποία, με παραγωγό τις περισσότερες φορές τον Γιώργο Νταλάρα, έχει μια σημαντικότατη παρουσία με τα τραγούδια, τα ορχηστρικά αλλά και τις σύγχρονες συνθέσεις του Ανδρέα Κατσιγιάννη, στη δισκογραφία.
Την ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ απαρτίζουν εξαίρετοι σολίστες μουσικοί,  ο κάθε  ένας με τη δική του σοβαρή και στιβαρή παρουσία  στο χώρο.

Οι παραστάσεις αυτές γίνονται  από το Κανάλι 6 που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυση  του. Οι  εκδηλώσεις γίνονται   με τη συνεργασία των Δήμων Λεμεσού και Δήμου Στροβόλου και της Τράπεζας Κύπρου.  Οι συναυλίες έχουν και το κοινωνικό χαρακτήρα αφού γίνονται για τη συλλογή τροφίμων  και σχολικών ειδών για  το κοινωνικό  παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού και για το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου.

Η τιμή εισιτηρίου έχει το συμβολικό ποσό των €13 και καλείται το κοινό να φέρει μαζί και  τρόφιμα ή σχολικά είδη.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει αρχίσει από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158». Τηλ:  25 37 28 55,  ηλεκτρονικά από την Tickethour.com.cy , όλα τα ACS couriers  και από το Κηποθέατρο Λεμεσού.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Απαντήστε στο σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.